راهکار مشاور مالیاتی در دیوان عدالت اداری بیشتر آشنا شوید
اگر شرکت ها در موضوعات مالی و نحوه ی اجرای قوانین و مقررات حاکم بر شرکت ها دچار مشکلی شوند با راهکار مشاور مالیاتی می توانند با درخواست رسیدگی و بررسی مشکلات به دیوان عدالت اداری در پی رفع آن تلاش کنند.وکیل مالیاتی در این خصوص راهکارهای ارزشمندی را ارائه می کند.
درباره راهکار مشاور مالیاتی در دیوان عدالت اداری چه می دانید؟
امروزه شاهد تغییر و تحولات زیادی در بخش های مختلف ادارات و آیین نامه های و قوانین و مقررات آن ها هستیم که رسیدگی به شکایات، دادخواست ها، اعتراضات و خواسته های مردم از مأمورین، ادارات و آئین نامه های دولتی خلاف قانون بر عهده ی دیوان عدالت اداری می باشد.
روزانه حجم این درخواست ها و شکایات به حدی زیاد است که رسیدگی به آن ها از عهده ی قضات حاکم در این دیوان خارج می شود از این رو ب
ای پیشبرد سریع این شکایات و مشاور مالیاتی به کمک این دیوان می آید تا با دادن راهکارهایی سازنده در کوتاه ترین زمان دعاوی و خواسته های افراد حل و فصل شود. بسیاری از این دعاوی با کمک مشاور مالیاتی در یک جلسه حل می شوند و به دیوان عدالت اداری کشیده نمی شود در زیر بیشتر با راهکار مشاور مالیاتی در دیوان عدالت اداری آشنا می شویم.
راهکار مشاور مالیاتی در دیوان عدالت اداری
راهکار مشاور مالیاتی
با توجه به تغییرات روز افزون در موضوعاتی نظیر مالیات، قوانین و مقررات حقوقی شرکت ها و … مشاور مالیاتی در دیوان عدالت اداری تا حدودی به این گونه مسائل رسیدگی می کند و راهکارهایی را به افراد پیشنهاد می کند که در زیر به بعضی از این راهکارها اشاره می کنیم.
• اگر موضوع شکایت و دادخواست مربوط به امور مالیاتی باشد با دادن راهکارهای کاربردی و مهم سعی در رفع مشکل می کند.
• اگر شرکت در رابطه با معافیت های مالیاتی دچار مشکل شده باشد مشاور با تجربه فراوان در این زمینه بسیار نقش پررنگی دارد و می تواند با دادن مشاوره تخصصی این مشکل را حل کند.
• شرکت های خارجی که دارای شعباتی در داخل ایران هستند اگر با مشکل برخوردند می توانند از راهکار مشاور مالیاتی غافل نشوند.
• ارائه مشاوره در رابطه با مالیات بر ارث
• ارائه مشاوره در خصوص جرائم مالیاتی و پرونده مالیاتی افراد و شرکتها و پیگیری مالیات بر ارزش افزوده
• ارائه مشاوره در خصوص اخذ مشوق های مالیاتی
• ارائه راهکار در خصوص چگونگی ارسال معاملات فصلی
اهمیت ارائه راهکار مشاور مالیاتی در دیوان عدالت اداری
مشاور مالیاتی در دیوان عدالت اداری
در دیوان عدالت اداری به دعاوی حقوقی افراد با دولت رسیدگی می شود در این دیوان مشاور مالیاتی در خصوص پرونده های شکایت راه کارهایی را صاحبان شکایت و قانونگذار می دهد تا بتوانند در شرایط بحرانی بهترین تصمیم را اتخاذ کنند.
مشاور مالیاتی با بررسی شکایات و تصمیمات علیه سازمان های دولتی اعم از وزارت خانه ها، سازمان ها و … ، رسیدگی به شکایات و اقدامات مأمورین دولتی می پردازد.
ارائه راهکار مشاور در خصوص شکایات مربوط به آرا و تصمیمات قطعی کمسیون ها، ارائه راهکار در خصوص نحوه رسیدگی به شکایات قضات و کارمندان مشمول قانون استخدام کشوری و سایر استخدام شدگان، ارائه راهکار در خصوص شکایات مربوط به آئین نامه ها و تصویب نامه ها و سایر مقررات دولتی که خارج از قانون قوه مجریه صادر شده است.
مشاور مالیاتی می کوشد تا دعاوی در دیوان عدالت اداری رسیدگی و برطرف شود ک کار به دادگستری ها کشیده نشود. وکیل مالیاتی با تنظیم دقیق درخواست و ارائه آن به دیوان عدالت در این راستا می کوشد دیوان پس از بررسی دادخواست نسبت ارائه تصمیم در خصوص پرونده و شنیدن توضیحات افراد طرفین را دعوت می کند تا به کار آن ها رسیدگی شود.