حسابرسی مالیاتی بدهکاران
1- در حسابرسی مالیاتی بدهکاران وظیفه حسابرس در مورد بدهکاران جزء حسابرسی دفتر کل فروش میباشند. زیرا کلیه فروشهایی که در ازاء آن چک، سفته و برات، دریافت نمیشود بایست به حساب بدهکاران تجاری منظور شود و وظیفه حسابرس است که با بررسیهای خود معلوم نماید که کلیه فروشهای نسیه به حساب بدهکاران برده شده و چیزی از قلم نیفتاده باشد.
2- در هنگام حسابرسی به بدهکاران تجاری اثبات صحت ماندههای دفترکل فروش به تنهایی کافی نیست بلکه حسابرس وظیفه دارد که اطمینان حاصل کند که نسبت به آن عده از بدهکاران که به استناد شواهد و مدارک موجود مشکوکالوصول و یا به طور کلی غیرقابل وصول بودهاند، ذخیره در نظر گرفته شده و یا هزینه مطالبات سوخت شده مطابق قانون بوده است یا نه.
حسابرسی مالیاتی بدهکاران
3- روش اعطاء امتیاز و مدت اعتباری که به مشتریان داده میشود و تخفیفات پرداختی به آنها دقیقاً کنترل شود.حسابرسی مالیاتی بدهکاران
4- در صورتی که قراردادی بین مؤسسه و مشتریان در مورد نحوه فروش نسیه کالا، تخفیفات مدت تحویل،کالا و پرداخت وجه وجود دارد به دقت بررسی شود.
5- بدهکاران تجاری از غیرتجاری در صورتی که تفکیک نیست جدا و بدهکاران غیرتجاری در مورد چگونگی به وجود آمدنش بررسی شود.
6- علت تبدیل قسمتی یا تمام بدهکاران به اسناد دریافتی مورد بررسی قرار گیرد.
7- کلیه معاملات نسیه با کارمندان و مدیران و سهامداران و شرکتهای تابعه را بررسی کنید.حسابرسی مالیاتی بدهکاران
8- هنگام تجزیه و تحلیل حساب بدهکاران توجه شود که کالای امانی در حساب بدهکاران گنجانیده نشده باشد.
9- تخفیفات نقدی فروش و محاسبات آن را کنترل نمایید.
-مشاور مالیاتی-شرکت حسابداری -مشاور مالی -وکیل مالیاتی-مشاور مالیاتی-شرکت حسابداری -مشاور مالی -وکیل مالیاتی-مشاور مالیاتی-شرکت حسابداری -مشاور مالی -وکیل مالیاتی مالی