.
طراحی سیستم مالی ومشاور مالی در زمان ورود به یک شرکت در اولین قدم باید به دنبال طراحی سیستم مالی براساس منابع مالی موجود باشد. هدف از این کار، مدیریت بهتر منابع مالی، نگهداری از اموال و اسناد شرکت، ثبت فعالیت های مالی، کنترل ورود و خروج منابع مالی، ارائه یک گزارش کامل و بدون نقش در مورد وضعیت مالی شرکت و…. خواهد بود. بنابراین همانگونه که متوجه شدید لازمه مدیریت و برنامه ریزی امور مالی شرکت، برخورداری از سیستم مالی ومشاوره مالی مناسب است اما مدیران و صاحبان سرمایه باید به این موضوع توجه داشته باشند که بدون تخصص نمی توان یک سیستم مالی را بر حسب شرایط شرکت، تدوین نمود. در این زمان است که نقش مشاور مالی پررنگ تر خواهد شد.
.
اصول طراحی سیستم
مشاور مالی قبل از اینکه یک سیستم مالی را به مدیر عامل شرکت پیشنهاد دهد، ابتدا باید وضعیت مالی شرکت را بررسی نماید چرا که آنچه تعیین کننده تفاوت سیستم های مالی بین شرکت های مختلف است، منابع مالی موجود است. لذا این از توانایی های یک مشاور است که بتواند تشخیص درست داشته و بتواند سیستم مناسب را برای شرکت طراحی کند. برای این منظور دو روش در اختیار مشاور مالی وجود دارد:
مشاوره مالی شرکت حسابداری آرمان پرداز خبره
- طراحی سیستم مالی به صورت دستی
در این روش مشاور باید کلیه امور طراحی سیستم مالی را به صورت دستی انجام دهد. قطعا چنین عملی سخت و زمان بر بوده و نیاز به مهارت و دقت بالایی خواهد داشت. به همین دلیل است که توصیه می کنیم قبل از استخدام مشاور مالی، به خوبی تحقیق نموده و یک مشاور متخصص و حرفه ای را استخدام کنید. درست است که امروزه نرم افزارهای کامپیوتری طراحی شده و که دقت بالایی دارند اما ممکن است روزی نیاز به روش کار دستی داشته باشید. .
در روش دستی توسط مشاوره مالی باید مراحل زیر انجام گیرد:
- بررسی وضعیت مالی شرکت
- تهیه فهرستی از حساب ها و کدگذاری برای آن ها
- بررسی روش حسابرسی مالی در شرکت
- طراحی یک نمودار برای تعیین امور مالی شرکت
- طراحی روش مناسب برنامه ریزی مالی
- تدوین روش مناسب برای ارائه گزارشات مالی
- نظارت بر حسن اجرای کار در زمینه امور مالی
- و…
- طراحی سیستم مالی به روش مکانیزه توسط مشاوره مالی
خوشبختانه تکنولوژی به کمک مشاورین مالی آماده و اکنون با تسهیل طراحی سیستم مالی این امکان را فراهم می کند تا سریع تر بتواند فعالیت های خود را انجام داده و مدیریت زمان داشته باشند. در این روش سیستم حقوق، سرمایه گذاری، فروش، تدارکات، امور قراردادها، خزانه داری، امور حسابداری، گزارشات مالی، منابع مالی شرکت و… به طور کامل در یک برنامه قرار داده می شوند. برای استفاده از این نرم افزارهای مالی نیاز به تخصص دارد و صاحبان سرمایه بدون کمک مشاور مالی قادر به طراحی سیستم مالی به کمک نرم افزار نخواهند بود.
به طور کلی اینگونه می توان بیان نمود که لازمه موفقیت در طراحی سیستم مالی برای مدیریت و برنامه ریزی منابع مالی شرکت، کمک گرفتن از یک مشاور مالی ماهر و حرفه ای است تا بهترین شرایط را برای امور مالی فراهم نماید.
طراحی سیستم مایل شرکت خود را به یک مشاور موفق بسپارید و از حمایت های یک حرفه ای برخوردار شوید.
.
- .
.
- .
.
- .