حسابداری مالیاتی رشته ای با بازار کار عالی

حسابداری

حسابداری مالیاتی رشته ای با بازار کار عالی


پس از قبولی در کنکور و رد کردن مراحل انتخاب رشته بالاخره یک رشته مورد علاقه یا خدایی ناکرده از روی اجبار انتخاب می کنیم و وارد دانشگاه می شویم.حسابداری مالیاتی رشته

آیا رشته حسابداری خوبه؟ فرض را بر این میگیریم که رشته ما حسابداری باشد. بسیار خوب با یک دنیا آرزو و انرژی وارد دانشگاه در رشته حسابداری شروع به تحصیل می کنیم به این امید که با تمام سرعت درس بخوانیم و تحصیلاتمان را به سرانجام رسانده و مدرک حسابداری را بگیریم تا وارد بازار کار شویم.

حالا ببینیم در دنیای واقعی در رشته حسابداری چه مدل شغل هایی می تونیم انتخاب کنیم؟

ببینید دوستان همانطور که همه ما میدونیم

حسابداری مالیاتی رشته

است که بازار کار نامحدود دارد برای مثال هر شرکت جدیدی که تاسیس می شود نیاز به یک حسابدار دارد. هر شرکتی که در حال فعالیت می باشد نیاز به ثبت خرید و فروش و محاسبات سود و زیان و سر و سامان دادن اوضاع مالی شرکت را داشته تا از مسیر خود در جهت اهداف مالی که تعیین نموده فاصله نگیرد. اینجاست که یک تیم حسابداری باید در این موقعیت وارد شده و این امور را به دست بگیرد.

البته ناگفته نماند برخی از شرکت ها هم هستند که امور مالی و حسابداری خود را برون سپاری می کنند یا در صورت کوچک بودن بنگاه اقتصادی، حسابدار خود را به طور پاره وقت استخدام می کنند.

به هر حال در هر دو صورت نیاز به حسابدار یا تیم حسابداری ضروری می باشد که همین امر دلیل بر بازار کار خوب در رشته حسابداری می باشد.

در این مقاله می خواهیم ببینیم یک حسابدار در چه پست هایی می تواند خدمات ارائه دهد و در چه شغل های قادر به فعالیت می باشد.

موارد زیر عناوین پست ها و جایگاه هایی است که یک حسابدار در آن قادر به ارائه خدمت می باشد:

– حسابرس

 

– حسابدار پایه

 

– مشاور مالی

 

– سرپرست حسابداری

 

– حسابدار مدیریت

 

– مدیر مالی

 

– سرپرست امور مالی

 

 

یک حسابدار در ابتدا به دلیل نداشتن سابقه و تجربه لازم  می بایست مدتی به عنوان یک حسابدار پایه فعالیت کند تا تجاربی برای شروع حاصل نماید. زمانی که مدتی به عنوان حسابدار پایه فعالیت نمود می تواند برخی مهارت های کاربردی حسابداری را به طور تدریجی یاد بگیرد و با گذر زمان و تجربه های گوناگون کم کم بر امور حسابداری مسلط شده و به پست های بالاتر راه پیدا کند.

البته ناگفته نماند که برای ارتقای شغلی در هر رشته کاری همینطور حسابداری، نیازمند آموزش هایی می باشد که این آموزش ها یا در حین کار به صورت تجربی کسب می شود و یا با شرکت در کلاس های آموزشی می تواند حاصل گردد.

حالا باید بدانیم برای این ارتقا باید چه آموزش هایی ببینیم و چه دوره هایی را بگذرانیم و از همه مهمتر به چه موسسه ای اعتماد کنیم و از کیفیت مطالب آموزشی آن مطمئن شویم.

خوشبختانه در دنیای امروز با وجود ابزارهای بی شماری در اینترنت با یک جستجوی ساده در گوگل میتوانید درباره موسسات آموزشی حسابداری تحقیق نمایید و نظر افراد را درباره آ موسسه بخوانیم.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز با * مشخص شده است

نوشتن دیدگاه

درخواست مشاوره و استعلام هزینه
آرمان پرداز را در نقشه بیابید ...