نقش وکیل مالیاتی در هیئت تجدید نظر مالیاتی

نقش مشاورین مالیاتی در هیئت تجدید نظر مالیاتی

ما در این مقاله خود قصد داریم همه آنچه که مربوط به نقش مشاور مالیاتی در هیئت تجدید نظر مالیاتی است در اختیارتان قرار دهیم. اگر شما هم همانند بیشتر افراد صاحب کسب و کاری هستید حتماً با موضوع مالیات آشنایی دارید. سالانه مؤدیان مالیاتی زیادی به دلیل مشکلات مالیاتی به دادرسی ها مراجعه می کنند. بیشتر مشکلاتی که مؤدیان با آن مواجه می شود در مورد اظهارنامه می باشد، سازمان مالیاتی پس از بررسی کامل اظهارنامه ها، آن را تأیید یا رد می کنند. مؤدی اگر نسبت به مبلغ مالیاتی اعتراض داشته باشد می تواند فرآیند قانونی اعتراض به رأی مالیاتی را توسط مشاور مالیاتی دنبال کند. این اعتراض فقط نسبت به مبلغ مالیات نمی باشد. در بیشتر مواقع می تواند در مورد نحوه‌ی وصول باشد.

نقش وکیل مالیاتی در دیوان عدالت اداری

نظرات مشاوران مالیاتی در دیوان عدالت اداری

مشاور مالیاتی با رسیدگی پرونده مربوط به اعتراضات مالیاتی در مراجع مربوطه به مودیان کمک می کنند. این مشاوران اگر به رأی صادره در هیئت های حل اختلاف مالیاتی و شورای عالی مالیاتی اعتراض داشته باشند
نقش مشاور مالیاتی در دیوان عدالت اداری چیست؟

مشاور مالیاتی در رسیدگی ها به دعاوی حقوقی مودیان مالیاتی نقش به سزایی دارد. در بیشتر موارد مودیان در تنظیم درست اظهارنامه، نحوه‌ی پرداخت مالیات و مبلغ مالیات با مشکل مواجه می شوند و با رسیدگی در مراجع دیگر حل اختلاف به نتیجه ای نمی رسند و یا اینکه نسبت به رأی صادره از این مراجع اعتراض دارند در این صورت این اعتراض در دیوان عدالت اداری پیگیری می شود. این دیوان بر عملکرد تمام دستگاه های اجرایی و هیئت ها و کمیسیون ها از طریق رسیدگی قضایی نظارت می کند.

اگر مؤدی یا مشاورو در موعد مقرر توسط سازمان مالیاتی به برگه‌ی تشخیص مالیات اعتراض نکرده باشد و موجب قانونی، جهت طرح موضوع در هیئت حل اختلاف مالیات بدوی وجود نداشته باشد و به صورت قطعی برگه مالیات صادر شده باشد، وکیل مالیاتی تقاضای رسیدگی به اعتراض نسبت به تصمیمات اداره مالیاتی در دیوان عدالت اداری را دارد و رأی صادره از این دیوان قطعی می باشد  چون این مرجع عالی ترین مرجع شکلی حل اختلافات مالیاتی می باشد.