نظرات مشاوران مالیاتی در دیوان عدالت اداری | |
2- کلمه کلیدی اصلی | مشاور مالیاتی |
3- کلمه کلیدی مرتبط | وکیل مالیاتی، هزینه مشاور مالیاتی در دیوان عدالت اداری، نقش مشاور مالیاتی در دیوان عدالت اداری |
4- خلاصه محتوا (50 تا 70 کلمه) | نظرات مشاوران مالیاتی با رسیدگی پرونده مربوط به اعتراضات مالیاتی در مراجع مربوطه به مودیان کمک می کنند. این مشاوران اگر به رأی صادره در هیئت های حل اختلاف مالیاتی و شورای عالی مالیاتی اعتراض داشته باشند پرونده به دیوان عدالت اداری ارجاع داده می شود و در آنجا پیگیری می شود. |
درباره نظراتمشاوران مالیاتی در دیوان عدالت اداری چه می دانید؟ همانطور که می دانیم مالیات های مستقیم و غیر مستقیم یکی از مهمترین منابع تأمین درآمد دولت ها در سراسر جهان می باشد. می دانیم بیشتر مشاغل و کسب کارها مشمول پرداخت مالیات هستند و این مبلغ برای هر شغلی توسط سازمان امور مالیاتی تعیین می شود. گاها اظهارنامه هایی که توسط مودیان به سازمان مالیاتی تسلیم می شود تأیید نمی شود و اختلافاتی بین مودیان و سازمان مالیاتی پیش می آید که مراجع زیادی جهت رسیدگی به این اختلافات در نظر گرفته شده است. اما نظرات مشاوران مالیاتی در شیوهی حل و فصل این اختلافات بسیار مهم و کاربردی است و با آگاهی کامل از قوانین و مقررات مالیاتی نحوهی صحیح رسیدگی را دنبال می کنند.
نقش مشاور مالیاتی در دیوان عدالت اداری
نظرات مشاور مالیاتی کمک می کند تا اگر مودیان از هیئت های حل اختلاف مالیاتی و شورای عالی مالیاتی نتیجه نگیرند پرونده را برای رسیدگی های بیشتر به دیوان عدالت اداری می فرستند. در زیر به عملکرد مشاوران در دیوان عدالت اداری بیشتر می پردازیم.
نظرات مشاوران مالیاتی در دیوان عدالت اداری چیست؟
نظرات مشاوران مالیاتی در رسیدگی ها به دعاوی حقوقی مودیان مالیاتی نقش به سزایی دارد. در بیشتر موارد مودیان در تنظیم درست اظهارنامه، نحوهی پرداخت مالیات و مبلغ مالیات با مشکل مواجه می شوند و با رسیدگی در مراجع دیگر حل اختلاف به نتیجه ای نمی رسند و یا اینکه نسبت به رأی صادره از این مراجع اعتراض دارند در این صورت این اعتراض در دیوان عدالت اداری پیگیری می شود. این دیوان بر عملکرد تمام دستگاه های اجرایی و هیئت ها و کمیسیون ها از طریق رسیدگی قضایی نظارت می کند.
اگر مؤدی یا مشاورو در موعد مقرر توسط سازمان مالیاتی به برگهی تشخیص مالیات اعتراض نکرده باشد و موجب قانونی، جهت طرح موضوع در هیئت حل اختلاف مالیات بدوی وجود نداشته باشد و به صورت قطعی برگه مالیات صادر شده باشد، وکیل مالیاتی تقاضای رسیدگی به اعتراض نسبت به تصمیمات اداره مالیاتی در دیوان عدالت اداری را دارد و رأی صادره از این دیوان قطعی می باشد چون این مرجع عالی ترین مرجع شکلی حل اختلافات مالیاتی می باشد.
اهمیت نظرات مشاوران مالیاتی در دیوان عدالت اداری
همانطور که گفتیم مودیان به دلیل عدم اطلاعات کافی در خصوص نحوهی رسیدگی به گیر و گرفت های مالیاتی این کار را به مشاور واگذار می کنند. اگر پرونده مالیاتی در هیچ کدام از مراجع به نتیجه نرسیده باشد به معتبرترین مرکز یعنی دیوان عدالت اداری واگذار می شود. رسیدگی در این پرونده نسبت به سایر مراجع تخصصی تر است و تنها از عهده ی مشاورین مالیاتی بر می آید. مشاوران در کوتاه ترین زمان ممکن پرونده را در جریان می اندازند و با بررسی کامل مدارک و اظهارنامه های مودیان، بهترین لایحه مالیاتی را تنظیم می کند تا بتواند زودتر به نتیجه ای مثبت و رضایت بخش برسد.
هزینه مشاور مالیاتی در دیوان عدالت اداری
هزینه مشاور مالیاتی در دیوان عدالت اداری
هزینه مشاور مالیاتی در رسیدگی به پرونده های ارجاع داده شده به دیوان عدالت اداری به نحوهی رسیدگی و جلسات پیگیری بستگی دارد. چون در این مرجع به صورت تخصصی تر به پرونده ها رسیدگی می کنند مشاوران تمام تلاش خود را برای کسب آرای مثبت می کنند و هزینه تماماً بعد از اتمام کار و صدور آرا به مشاور داده می شود.