طراحی سیستم حسابداری
سیستم حسابداری اساسا یک پایگاه اطلاعاتی درباره معاملات تجاری است. استفاده اولیه از یک پایگاه داده به عنوان یک منبع اطلاعاتی است، بنابراین در طراحی سیستم های حسابداری باید به گونه ای طراحی شود که در ارائه اطلاعات مورد نیاز، مقرون به صرفه باشد. عوامل کلیدی در طراحی سیستم حسابداری عبارتند از:مبنای نقدی وتعهدی
یک یا دو ورودی کسب و کار بسیار کوچک به سادگی با ضبط رسید نقدی و پرداخت در دفترچه راهنمای خود عمل می کند. این به عنوان یک سیستم ورودی شناخته شده است و فقط زمانی مناسب است که یک صاحب کسب و کار علاقه ای به یادگیری درباره میزان دارایی ها و بدهی های یک کسب و کار نداشته باشد. سیستم تک ورودی بسیار ساده است اما می تواند کافی باشد. سیستم ورودی دوگانه برای ثبت نه تنها فروش و هزینه ها، بلکه دارایی ها، بدهی ها و حقوق صاحبان سهام نیز طراحی شده و اطلاعات قابل توجهی را فراهم می کند. ورودی دوگانه نیاز به مهارت بیشتری در ضبط معاملات دارد و توسط همه سازمان های بزرگ استفاده می شود.
طراحی سیستم های حسابداری
بر اساس نقد یا تعهدی. مبنای نقدی حسابداری فقط معاملات را ثبت می کند به این ترتیب که پول نقد دریافت می شود یا صرف آن می شود، در حالی که مبنای تعهدی هنگامی که آنها باید به رسمیت شناخته شوند، بدون در نظر گرفتن تغییرات نقدی، معاملات را ثبت می کنند.
مبنای تعهدی برای سازگاری با هر یک از چارچوب حسابداری، مانند اصول حسابداری پذیرفته شده عمومی یا استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی مورد نیاز است. اگر انتظار دارید که در آینده به حسابهای حسابرسی شده در آینده نیاز داشته باشید، از مبنای تعهدی حسابداری استفاده کنید.
ساختار کد حساب ساختار کد حساب یک عدد یا الفبایی عددی است که به هر حساب ذخیره شده در آن داده می شود. کد حساب طولانی، مانند یک با هفت یا بیشتر رقم، اجازه می دهد تا مقدار زیادی از نگهداری خاص. با این وجود، همچنین نیاز به کار بیشتر برای نگهداری است و خطر بیشتری وجود دارد که اطلاعات به اشتباه به حساب اشتباه وارد شود. بنابراین، معمولا بهتر است پیچیدگی (i.e.، طول) ساختار حساب را تا حداقل حفظ کند. سازمان های کوچکتر ممکن است به این نتیجه رسیده باشند که ساختار کد حساب سه رقمی برای ثبت اطلاعات، کافی است، در حالی که سازمانهای بزرگتر و چند بخش ممکن است نیاز به ساختارهای پیچیده از ساختار پیچیده داشته باشند.
طراحی سیستم های حسابداری
حسابهای مورد استفاده شما باید تصمیم بگیرید که کدام حساب را ایجاد کنید. حداقل (برای یک سیستم تعهدی دوگانه) شما باید حسابهای نقدی، حسابهای دریافتی، موجودی، دارایی های ثابت، حساب های قابل پرداخت، بدهی های جمع شده، عدالت، درآمد، هزینه کالاهای فروخته شده و هزینه های اداری داشته باشید.
با این حال، حتی یک کسب و کار کوچکتر چندین بار این تعداد حسابها را به منظور نگهداری کافی از عملیات خود نیاز دارد. به طور خاص، برای نگهداری تعدادی از حساب های مختلف هزینه، به منظور بررسی بیشتر هزینه ها ضروری است.
نمایندگی بخش کسب و کار بزرگتر ممکن است یک مجموعه استاندارد از حساب ها را بکار گیرد و آنها را برای هر یک از شرکت های وابسته خود تکرار کند. این نیز ممکن است برای خطوط یا امکانات محصول فردی ضروری باشد. این سطح دقیق جزئیات دقیق است به خصوص هنگامی که یک کسب و کار مبتنی بر سیستم هزینه فعالیت مبتنی بر فعالیت است.
گزارش ها. اطلاعات ذخیره شده در سیستم حسابداری باید به یک سیستم از گزارش هایی که برای ارائه نتایج مالی و موقعیت یک کسب و کار یا ارائه گزارش های دقیق تر از نتایج مالی استفاده می شود، جمع شوند. بسیاری از این گزارش ها با بسته های نرم افزاری حسابداری بسته بندی می شوند، هرچند یک کسب و کار ممکن است دارای نیازهای خاصی باشد که برای گزارش های سفارشی طراحی شده است.
طراحی سیستم های حسابداری
روش ها یک سیستم حسابداری عملی نیست تا زمانی که مجموعه ای از رویه های موجود وجود داشته باشد که نشان دهد کاربران چگونه سیستم را مدیریت می کنند. شایع تر از این روش ها معمولا به صورت جزئی و مستند شده و به کارکنان از طریق جلسات رسمی آموزش داده می شود.
کنترل تعدادی از کنترل های حسابداری برای اطمینان از اینکه یک سیستم حسابداری به نحوی که در نظر گرفته شده، مورد نیاز است. این کنترل ها به شرکت اختصاصی خواهد بود و ممکن است شرکت حسابرسان شرکت یا یک مشاور خارجی را برای اطمینان از اینکه مجموعه ای از کنترل های نصب شده برای عملیات کسب و کار مناسب است، دعوت کند.
بسیاری از مواردی که فقط ذکر شده اند بسیار اساسی هستند که شما باید آنها را از ابتدا دریافت کنید و یا در معرض خطر برای بازگرداندن کل سیستم حسابداری در آینده ای بیشتر باشید تا بتوانید هرگونه تغییری را انجام دهید. به طور خاص، بهتر است بلافاصله یک سیستم حسابداری دوجانبه و حسابداری تعهدی را اتخاذ کنید.
طراحی سیستم های حسابداری