مراحل شکایت به شورای عالی مالیاتی
ارسال رأی شورا
قابل توجه مراجعین محترم جهت ارائه شکایتلطفاً مطالب پشت فرم شکوائیه را به دقت مطالعه کنید و موارد ذیل را مورد توجه قرار دهید در غیر این صورت شکایت واصله بدون اقدام بایگانی خواهد شد.1- شرط اولیه ارائه شکایت به مقام عالی وزارت، قطعیت مالیات و عدم امکان طرح در سایر مراجع مالیاتی، به استناد به مدارک و ادله کافی است.
2- در صورتی که همزمان به دیوان عدالت اداری و یا شورای عالی مالیاتی شکایت شده باشد موضوع قابل طرح در هیأت نیست و لذا در هر مرحله که معلوم شود مراتب بررسی متوقف خواهد شد.
3- فرم درخواست رسیدگی به دقت تکمیل نموده و همه موارد را درج کنید. در صورت ابهام حضوراً یا به صورت تلفنی مورد را از کارشناسان دبیرخانه هیأت سؤال فرمایید.
در صورتی که شکوائیه توسط وکیل (یا قیم) مؤدی امضاء و ارائه میشود، تصویر وکالتنامه رسمی و سایر مدارک (حسب مورد: قیم نامه، حصر و وراثت، وصیت نامه، وقفنامه و)ضمیمه شود.
5- تصویر برگهای مالیاتی قطعی مورد شکایت، با شماره و تاریخ خوانا حتماً الزامی است. اوراق دیگر از جمله برگ تشخیص و یا برگ اجرائی قابل جایگزین نمیباشد.
6- تصویر کلیه آراء هیأتهای حل اختلاف و مراجع قبلی از جمله هیأت بدوی یا تجدید نظر، رأی شورای عالی مالیاتتی، هیأت ماده 216، هیأت همعرض و… برای بررسی شکایت شما کمک به سزایی میکند لذا ارائه تصویر همه آنها لازم است.
7- ادعاهای مطرح شده در شکایت میبایست مستند باشد لذا هرگونه مدارک و مستنداتی که ادعای مطروحه را اثبات میکند، ضمیمه نمایید.
«مجدداً تأکید میشود دبیرخانه هیأت هیچ الزامی ندارد تا به شکایت ناقص، نامفهوم و بدون مستندات رسیدگی نماید. لذا در تدوین شکوائیه دقت فرمایید».
نحوه برخورد وکیل مالیاتی ماهر تهران با تخفیفات فروش تخفیفات فروش یکی از ابزارهای رایج در تجارت برای جذب مشتری و افزایش فروش است. اما از دیدگاه وکیل مالیاتی ماهر تهران ،