دادرسی مالیاتی

قانون ارزش افزوده

دادرسی مالیاتی

هر گونه اختلاف میان مودیان مالیاتی اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی از یک طرف و ماوران و مراجع مالیاتی از طرف دیگر در خصوص کلیه مسائل مالیاتی از جمله مبلغ مالیات و یا چگونگی وصول آن در مراجع حل اختلاف مالیاتی مطرح می­گردد. این مراجع عبارتند از:

1- رییس امور مالیاتی (یا هر مقام مجاز طبق آیین­نامه موضوع ماده 129 ق.م.م)

2- هیأت­های حل اختلاف مالیاتی بدوی، تجدیدنظر و هیات­های موضوع ماده 216 ق.م.م

3- شورای عالی مالیاتی

4- هیات­های سه نفری موضوع ماده 251 مکرر ق.م.م

5- دیوان عدالت اداری

 

مراجع حل اختلاف مالیاتی و فرایند رسیدگی به اختلافات مالیاتی

1- رییس امور مالیاتی (یا سایر مقامات مجاز مالیاتی)

اولین مرجع رسیدگی به اختلافات مالیاتی بین مودی و ماموران مالیاتی، رییس امور مالیاتی می­باشد. در مواردی که برگ تشخیص مالیات صادر و به مودی ابلاغ می­شود، چنانچه مودی نسبت به آن معترض باشد می­تواند ظرف سی روز از تاریخ ابلاغ شخصاً یا به وسیله وکیل تام الاختیار خود به اداره امور مالیاتی مراجعه و با ارائه دلایل و اسناد و مدارک کتباً تقاضای رسیدگی مجدد نماید. در این صورت رییس امور مالیاتی مزبور مکلف است ظرف مدت 30 روز از تاریخ مراجع مودی به موضوع رسیدگی و به یکی از اشکال زیر اتخاذ تصمیم نماید:

الف- در صورتی که دلایل و اسناد و مدارک ابراز شده مودی از طرف امور مالیاتی موثر در تعدیل درآمد مشمول مالیات تشخیص داده شود و نظر آن اداره مورد قبول مودی واقع شود مراتب مستدلاً در ظهر برگ تشخیص منعکس و پس از امضاء رییس اداره امور مالیاتی مربوط و مودی و ثبت آن، جهت صدور برگ قطعی و انجام مراحل وصول مالیات به واحد مالیاتی مربوطه ارجاع می­شود.

دادرسی مالیاتی

ب- اگر اداره امور مالیاتی دلایل ابرازی مودی را موثر در تعدیل درآمد مشمول مالیات تشخیص ندهد و نظر آن اداره مورد قبول مودی واقع شود مراتب مستدلاً در ظهر برگ تشخیص منعکس و با امضاء رییس اداره امور مالیاتی مربوط و مودی و ثبت آن، جهت صدور برگ قطعی و انجام مراحل وصول مالیات به واحد مالیاتی مربوط ارجاع می­شود.

ج- اگر دلایل ابرازی مودی توسط اداره امور مالیاتی موثر در تعدیل درآمد مشمول مالیات تشخیص داده نشود و نظر آن اداره مورد قبول مودی واقع  نگردد مراتب مستدلاً در ظهر برگ تشخیص منعکس و پس از امضا رییس امور مالیاتی مربوط و مودی و ثبت آن پرونده جهت درخواست تعیین وقت از دبیرخانه هیات­های حل اختلاف مالیاتی و انجام امور قانون بعدی به واحد مالیاتی مربوط ارجاع می­شود.

نکته 1- مودیان مالیاتی که اعتراض خود را از طریق پست سفارشی ارسال می­نمایند تاریخ تسلیم اعتراض به پست تاریخ تسلیم به مرجع مالیاتی ذیربط محسوب می­گردد.

نکته 2- در صورتی که برگ تشخیص مالیات به دلیل عدم حضور مودی در نشانی قانونی یا استنکاف از دریافت آن و یا به هر دلیلی به صورت قانونی ابلاغ شده باشد واحد مالیاتی مربوط مکلف است پس از گذشت سی روز نسبت به ارسال پرونده به دبیرخانه هیات­اهی حل اختلاف اقدام نماید.

نکته 3- اشخاص مجاز به حضور در مراجع حل اختلاف مالیاتی عبارتند از شخص مودی (در مورد اشخاص حقوقی صاحبان امضا مجاز با ارائه مدارک مربوط) وکیل مودی[1] با ارائه وکالت­نامه معتبر، وراث، کارمند حقوق بگیر اشخاص حقوقی با همراه داشتن معرفی نامه از شخص حقوقی با تایید واحد مالیاتی مربوط (با ارائه مدارک جهت تشخیص هویت نامبردگان)

دادرسی مالیاتی

2- هیات­های حل اختلاف مالیاتی

2-1- ترکیب اعضای هیات

1- یک نفر نماینده سازمان امور مالیاتی کشور

2- یک نفر قاضی اعم از شاغل یا بازنشسته

در صورتی که قاضی بازنشسته واجد شرایطی در شهرستانها یا مراکز استانها وجود نداشته باشد بنا به درخواست سازمان امور مالیاتی کشور رییس قوه قضائیه یک نفر قاضی شاغل را برای عضویت هیات معرفی خواهد نمود.

3- یک نفر نماینده از اتاق بازرگانی و صنایع و معادن یا اتاق تعاون یا جامعه حسابداران رسمی یا مجامع حرفه­ای یا تشکل­های صنفی یا شورای اسلامی شهر به انتخاب مودی در صورتی که برگ تشخیص مالیات ابلاغ قانونی شده باشد و یا همزمان با تسلیم اعتراض به برگ تشخیص در مهلت قانونی مودی انتخاب خود را اعلام ننماید سازمان امور مالیاتی با توجه به نوع فعالیت مودی یا موضوع مالیات مورد رسیدگی از بین نمایندگان مزبور یک نفر را انتخاب خواهد کرد. به استناد بخشنامه شماره 5424/1381/211 مورخ 8/4/83 انتخاب نماینده توسط مودی به مفهوم انتخاب شخص خاص مورد نظر مودی نبوده، بلکه مراد از این حق، انتخاب یکی از مراجع مقرر در بند مذکور برای شرکت نماینده آن مرجع در هیأت حل اختلاف مالیاتی می­باشد.

 

دادرسی مالیاتی

 

انواع هیأت­های حل اختلاف مالیاتی

شرایط ارجاع پرونده به هیأت حل اختلاف بدوی

پرونده مالیاتی پس از طی مراحل فوق در صورت عدم توافق مودی با رییس امور مالیاتی به هیأت حل اختلاف مالیاتی ارجاع خواهد شد، مگر آنکه برگ تشخیص ابلاغ قانونی شده باشد و مودی ظرف 30 روز اعتراض خود را تسلیم ننموده باشد، در این صورت مودی در حکم معترض به برگ تشخیص مالیات شناخته می­شود و پرونده ظرف 30 روز بدون طی مراحل فوق توسط اداره امور مالیاتی به هیأت­ حل اختلاف ارجاع خواهد شد.

دادرسی مالیاتی

شرایط ارجاع پرونده به هیأت حل اختلاف تجدیدنظر

مطابق ماده 247 ق.م.م آراء هیات­های حل اختلاف مالیاتی بدوی قطعی و لازم­الاجراء است مگر اینکه ظرف مدت بیست روز از تاریخ ابلاغ رأی به مودی، از طرف ماموران مالیاتی مربوط یا مودیان مورد اعتراض کتبی قرار گیرد که در این صورت پرونده جهت رسیدگی به هیات حل اختلاف مالیاتی تجدیدنظر احاله خواهد شد.

رأی هیات حل اختلاف مالیاتی تجدیدنظر قطعی و لازم الاجراء می­باشد. مودی در صورت اعتراض نسبت به رأی بدوی مکلف است مقدار مالیات مورد قبول خود را پرداخت و نسبت به مازاد بر آن، اعتراض خود را در مدت مقرر تسلیم کند. در مواردی که شکایت مودیان مالیاتی از آراء هیأت­های بدوی از طرف هیات­ حل اختلاف مالیاتی تجدیدنظر رد شود، معادل یک درصد تفاوت مالیات موضوع رأی مورد شکایت و مالیات ابرازی مودی در اظهارنامه تسلیمی، هزینه رسیدگی تعلق می­گیرد که مودی مکلف به پرداخت آن خواهد بود.

هیأت­های حل اختلاف موضوع ماده 216 ق.م.م

مرجع رسیدگی به شکایات ناشی از اقدامات اجرایی (ترتیبات توقیف امولا مدیون، فروش و غیره) راجع به مطالبات دولت از اشخاص اعم از حقیقی یا حقوقی که طبق مقررات اجرایی مالیات­ها قابل مطالبه و وصول می­باشد و یا در صورتی که شکایت حاکی از این باشد که وصول مالیات قبل از قطعیت، به موقع اجرا گذارده شده است، هیأت حل اختلاف مالیاتی موضوع ماده 216 ق.م.م می­باشد. به شکایات مزبور به فوریت و خارج از نوبت رسیدگی و رأی صادر خواهد شد. ضمناً در مورد مالیات­های غیرمستقیم، هر گاه شکایت اجرایی از این جهت باشد که مطالبه مالیات قانونی نیست، مرجع رسیدگی به این شکایت نیز هیات حل اختلاف مالیاتی موضوع ماده 216 ق.م.م خواهد بود و رأی هیات مزبور در این باره قطعی و لازم الاجرا است.

 

دادرسی مالیاتی

نکته- رسیدگی به شکایت ناشی از عملیات اجرایی و طرح پرونده در هیات­های حل اختلاف مالیاتی مورد بحث مستلزم اخذ سپرده قبل از احاله پرونده به آن هیات نمی­باشد.

شرایط ارجاع پرونده به هیات­های حل اختلاف همعرض و ترتیب رسیدگی

مطابق ماده 257 ق.م.م در مواردی که رای هیات حل اختلاف مالیاتی مورد شکایت از طرف شعب شورای عالی مالیاتی نقض می­گردد پرونده امر جهت رسیدگی مجدد به هیات حل اختلاف دیگری ارجاع خواهد شد و مرجع مزبور مجدداً موضوع اختلاف مالیاتی را با رعایت نظر شعبه شورای عالی مالیاتی رسیدگی و رأی مقتضی می­دهد و رایی که بدین ترتیب صادر می­شود قطعی و لازم الاجرا است. حکم این ماده در مواردی که آرای صادره از هیات­های حل اختلاف مالیاتی توسط دیوان عدالت اداری نقض می­گردد نیز جاری خواهد بود.

ابلاغ وقت رسیدگی به مودی با رعایت حداقل فاصله زمانی

وقت رسیدگی هیات حل اختلاف مالیاتی در مورد هر پرونده جهت حضور مودی یا نماینده وی و نیز اعزام نماینده اداره امور مالیاتی توسط دبیرخانه هیات­های حل اختلاف مالیاتی به آنها ابلاغ می­گردد. فاصله تاریخ ابلاغ و روز تشکیل جلسه هیات نباید کمتر از 10 روز باشد مگر به درخواست مودی و موافقت امور هیات حل اختلاف مالیاتی بدیهی است روز ابلاغ و روز اقدام جز مدت محسوب نمی­شود.

کیفیت آراء صادره

رای هیات حل اختلاف مالیاتی بایستی متضمن اظهارنظر موجه و مدلل نسبت به اعتراض مودی بوده و در صورت اتخاذ تصمیم به تعدیل درآمد مشمول مالیات جهات و دلایل آن توسط هیات در متن رأی قید شود.

 

دادرسی مالیاتی

شرایط صدور رای یا قرار رسیدگی

هیات حل اختلاف مالیاتی پس از ختم رسیدگی و با توجه به محتویات پرونده و ادله موجود در همان جلسه مبادرت به صدور رای می­نماید مگر اینکه انشا رای مستلزم اقداماتی از جمله رفع نقص در رسیدگی یا لزوم بررسی اسناد و مدارک نزد اشخاص ثالث یا رسیدگی کارشناسی به لحاظ کثرت اسناد و مدارک ارائه شده باشد که در این صورت با صدور قرار پرونده جهت مهیا شدن برای صدور رای به مجریان قرار تحویل می­گردد. مجری یا مجریان قرار مکلف­اند نسبت به رسیدگی به پرونده مزبور و اجرای کامل موارد مورد  درخواست هیات اقدام لازم معمول و مراتب را جهت اتخاذ تصمیم نهایی گزارش نمایند.

ترتیب مراجعه به شورای عالی مالیاتی

مودی یا اداره امور مالیاتی می­توانند ظرف یک ماه از تاریخ ابلاغ رای قطعی هیات حل اختلاف مالیاتی به استثناء مواردی که رأی هیات حل اختلاف مالیاتی بدوی با عدم اعتراض مودی یا مامور مالیاتی مربوط قطعیت می­یابد، به استناد عدم رعایت قوانین و مقررات موضوعه یا نقص رسیدگی، با اعلام دلایل کافی به شورای عالی مالیاتی شکایت و نقص رأی و تجدید رسیدگی را درخواست کنند. این شکایت از طریق رییس شورا به یکی از شعب جهت سریدگی ارجاع می­شود.

 

در این صورت شعبه شورا موظف است بدون اینکه وارد ماهیت موضوع شود صرفاً پرونده را از جهت رعایت تشریفات و کامل بودن رسیدگی­های قانونی و مطابقت با قوانین و مقررات موضوعه به موضوع رسیدگی و با توجه به دلایل قانونی رأی متناسب را مبنی بر نقض رأی مورد شکایت یا رد شکایت مطروحه صادر نماید. در مواردی که رأی مورد شکایت از طرف شعبه نقض می­گردد پرونده امر جهت رسیدگی مجدد به هیات حل اختلاف مالیاتی دیگر ارجاع خواهد شد و در صورتی که در آن محل یک هیات بیشتر نباشد به هیات حل اختلاف مالیاتی نزدیکترین شهری که با محل مزبور در محدوده یک استان باشد ارجاع می­شود. مرجع مزبور مجدداً به موضوع اختلاف مالیاتی با رعایت نظر شورای عالی مالیاتی رسیدگی و رأی مقتضی می­دهد. رأیی که بدین ترتیب صادر می­شود قطعی و لازم الاجراء است.

 

دادرسی مالیاتی

راجع به هیأت سه نفری موضوع ماده 251 مکرر ق.م.م

مطابق ماده 251 مکرر ق.م.م در مورد مالیات­های قطعی موضوع مالیات­های مستقیم و غیر مستقیم که در مرجع دیگری قابل طرح نباشد و به ادعای غیرعادلانه مالیات مستنداً به مدارک و دلایل کافی از طرف مودی شکایت و تقاضای تجدید رسیدگی شود. وزیر امور اقتصادی و دارایی می­تواند پرونده امر را به هیأتی مرکب از سه نفر به انتخاب خود جهت رسیدگی ارجاع نماید. رأی هیات به اکثریت آرا قطعی و لازم الاجرا می­باشد.

راجع به دیوان عدالت اداری

شکایت از آراء قطعی قابل طرح و رسیدگی در شعب دیوان عدالت اداری برابر قانون آن دیوان می­باشد.

نکته: برابر بند 8 دستورالعمل دادرسی مالیاتی مودی می­تواند وکیل خود را از بین وکلای دادگستری و یا سایر اشخاص به موجب سند رسمی تنظیمی انتخاب نماید. در این صورت می­بایست حدود اختیارات وی صراحتاً در متن وکالتنامه احصاء شود. ضمناً برابر تبصره 2 بند یاد شده حق تمبر موضوع ماده 103 ق.م.م چنانچه محاسبه و پرداخت نشده باشد می­بایست پس از محاسبه توسط کارشناس هیأت طبق ماده مذکور از سوی مودی پرداخت و رسید آن تسلیم دبیرخانه هیات شود و در هنگام سریدگی توسط اعضاء هیات کنترل گردد.

نکته: برابر بند 9 دستورالعمل دادرسی مالیاتی اشخاص مجاز به حضور در هیات­های حل اختلاف مالیاتی عبارتند از: شخص مودی (در مورد اشخاص حقوقی صاحبان امضاء مجاز با ارائه تصویر آخرین روزنامه رسمی)، وکیل مودی با ارائه وکالت­نامه رسمی، وراث، کارمند حقوق بگیر اشخاص حقوقی با همراه داشتن معرفی­نامه از شخص حقوقی با تائید واحد مالیاتی مربوط. (با ارائه مدارک جهت تشخیص هویت نامبردگان)

نکته: برابر بند 10 دستورالعمل دادرسی مالیاتی کارمندان وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان امور مالیاتی کشور در دوره خدمت یا آمادگی خدمت و اعضای هیات­های حل اختلاف مالیاتی نمی­توانند به عنوان وکیل یا نماینده مودی در جلسات هیاتهای حل اختلاف مالیاتی حاضر شوند.

نکته – برابر بند 11 دستورالعمل دادرسی مالیاتی اعضا هیات حل اختلاف مالیاتی در موارد زیر باید از رسیدگی خودداری نمایند همچنین مودی یا نماینده اداره امور مالیاتی نیز می­تواند رد عضو یا اعضای  هیات حل اختلاف مالیاتی را درخواست نماید:

دادرسی مالیاتی

الف- قرابت نسبی یا سببی تا درجه سوم از هر طبقه بین اعضای هیات حل اختلاف مالیاتی با مودی

ب- عضو یا اعضای هیات حل اختلاف مالیاتی، قیم یا مخدوم مودی باشند و یا مودی مباشر یا متکفل امور عضو هیات یا همسر او باشد.

ج- عضو هیات یا همسر یا فرزند او وارث مودی باشد.

د- عضو هیات پیش­تر در موضوع اعتراض مودی به عنوان عضو یا کارشناس یا گواه یا مامور مالیاتی اظهارنظر کرده باشد.

هـ- بین عضو هیات حل اختلاف مالیاتی و مودی و یا همسر یا فرزند آنها دعوای حقوقی یا کیفری مطرح باشد و یا پیش­تر مطرح بوده و از تاریخ صدور حکم دو سال نگذشته باشد.

و- وجود رابطه شراکت بین عضو هیات حل اختلاف مالیاتی با مودی و چنانچه مودی شخص حقوقی باشد سهامدار، نماینده یا عضو هیات مدیره یا مدیرعامل یا بازرس قانونی بودن اعضای هیات حل اختلاف مالیاتی مانع از رسیدگی آنها خواهد بود.

ز- عضو هیات یا همسر یا فرزند او دارای  نفع شخصی در موضوع مطروحه یا مورد رسیدگی باشند.

در موارد یاد شده عضو هیات با صدور قرار خودداری از رسیدگی با ذکر جهت قانونی آن از امور هیاتهای حل اختلاف مالیاتی ذیربط درخواست می­نماید تا عضو دیگری را که از موارد خودداری رسیدگی به دور باشد برای رسیدگی معرفی نماید چنانچه به هر دلیل قانونی امکان تعیین اعضای هیات حل اختلاف مالیاتی میسر نباشد پرونده برای رسیدگی به نزدیک­ترین هیات حل اختلاف مالیاتی شهر یا محلی که با محل مزبور در محدوده یک استان باشد ارجاع می­شود.

نکته- برابر ماده 246 ق.م.م و بند 14 دستورالعمل دادرسی مالیاتی فاصله تاریخ ابلاغ و روز تشکیل جلسه هیات حل اختلاف نباید کمتر از 10 روز باشد مگر به درخواست مودی و موافقت امور هیات حل اختلاف مالیاتی بدیهی است روز ابلاغ و روز اقدام جز مدت محسوب نمی­شود.دادرسی مالیاتی

نکته- برابر بند 16 دستورالعمل دادرسی مالیاتی در صورت فوت مودی کلیه حقوق و تکالیف مربوط به چگونگی رسیدگی به اعتراض مودی به وراث او منتقل می­شود در این صورت اوقات رسیدگی هیات باید به همه وراث ابلاغ شود. عدم حضور وراث وکیل یا نماینده قانونی آنها مانع از رسیدگی هیات نمی­باشد. ضمناً برابر تبصره بند یاد شده در موارد فوت یا عزل و استعفای وکیل یا ممنوعیت از وکالت وکیل رسیدگی به  اعتراض مودی به تاخیر نخواهد افتاد.

دادرسی مالیاتی

نکته: برابر بند 22 دستورالعمل دادرسی مالیاتی، هر گاه به دلیل نقص در رسیدگی یا لزوم بررسی اسناد و مدارک نزد اشخاص ثالث یا کثرت اسناد و مدارک ارائه شده، هیأت حل اختلاف مالیاتی قرار کارشناسی صادر نماید، مجری یا مجریان قرار مکلفند حداکثر ظرف مدت یک ماه نسبت به رسیدگی به پرونده مزبور و اجرای کامل موارد مورد درخواست هیات اقدام لازم معمول و مراتب را جهت اتخاذ تصمیم نهایی گزارش نمایند.

 

 

نکته: برابر بند 24 دستورالعمل دادرسی مالیاتی، در صورتی که مودی مالیاتی به نحوه ارزیابی دارایی­ها از سوی واحد مالیاتی ذیربط معترض باشد می­تواند، برابر فرم مربوطه، اعتراض و درخواست استفاده از خدمات کارشناس رسمی دادگستری را با قبول هزینه ن به دبیرخانه هیات­های حل اختلاف مالیاتی اعلام دارد.

 

نکته: برابر ماده 161 ق.م.م و بند 26 دستورالعمل دادرسی مالیاتی، در مواردی که مالیات مودی هنوز قطعی نشده یا مراحل اجرایی آن طی نشده است و بیم تفریط مال یا اموال از طرف مودی به قصد فرار از پرداخت مالیات می­رود، اداره امور مالیاتی باید با ارائه دلایل کافی از هیأت­ حل اختلاف مالیاتی قرار تامین مالیات را بخواهد و در صورتی که هیات صدور قرار را لازم تشخیص دهد ضمن تعیین مبلغ، قرار مقتضی صادر خواهد کرد.

نکته: برابر بند 37 دستورالعمل دادرسی مالیاتی، جلسات هیات­های حل اختلاف مالیاتی با حضور هر سه عضو هیات رسمی است، لذا در صورت عدم حضور هر یک از نمایندگان مذکور مراتب می­بایست ذیل صورتجلسه قید شده و پرونده جهت تعیین وقت مجدد عودت شود.دادرسی مالیاتی

نکته: برابر بند 42 دستورالعمل دادرسی مالیاتی، پس از صدور و ابلاغ برگ تشخیص مالیات چنانچه برابر ادعای مودیان مالیاتی، مطالبه مالیات از غیر مودی صورت گرفته باشد با تسلیم اعتراض مودی، در صورتیکه امکان رسیدگی تشخیص و مطالبه مالیات از مودی واقعی با رعایت مواد 156 و 157 ق.م.م وجود داشته باشد موضوع توسط رئیس امور مالیاتی مربوطه در مهلت مقرر در ماده 238 قانون مذکور مورد رسیدگی و حل و فصل قرار می­گیرد در غیر این صورت با ارجاع پرونده از سوی رئیس امور مالیاتی مربوط، در اجرای تبصره ماده 157 قانون مالیاتهای مستقیم، پرونده در هیات حل اختلاف مالیاتی مورد رسیدگی قرار می­گیرد.

[1] کارمندان وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان امور مالیاتی کشور در دوره خدمت یا آمادگی خدمت و اعضای هیات­های حل اختلاف مالیاتی نمی­توانند به عنوان وکیل یا نماینده مودی در جلسات هیات­های حل اختلاف مالیاتی حاضر شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز با * مشخص شده است

نوشتن دیدگاه

عضویت در خبر نامه

وکیل مالیاتی خبره
خدمات مالی
وکیل مالیاتی ماهر تهران

  نحوه برخورد وکیل مالیاتی ماهر تهران با تخفیفات فروش       تخفیفات فروش یکی از ابزارهای رایج در تجارت برای جذب مشتری و افزایش فروش است. اما از دیدگاه وکیل مالیاتی ماهر تهران ،

ادامه مطلب »
وکیل مالیاتی زبده تهران

نحوه برخورد وکیل مالیاتی زبده تهران با هزینه‌های زیان تسعیر ارز     موضوع هزینه‌های زیان تسعیر ارز یکی از پیچیدگی‌های حسابداری و مالیاتی است که بسیاری از کسب‌وکارها با آن مواجه می‌شوند. یک وکیل مالیاتی

ادامه مطلب »
وکیل مالیاتی خبره
خدمات مالی
وکیل مالیاتی حرفه ای تهران

نحوه برخورد وکیل مالیاتی حرفه ای تهران با هزینه های آزمایشی و آموزشی         نحوه برخورد وکیل مالیاتی حرفه ای تهران با هزینه‌های آزمایشی و آموزشی ، موضوعی است که بسیاری از متقاضیان

ادامه مطلب »
وکیل مالیاتی خبره
خدمات مالی
وکیل مالیاتی معتبر تهران

نحوه برخورد وکیل مالیاتی معتبر تهران با هزینه‌های بازاریابی، تبلیغات و نمایشگاهی         از نظر وکیل مالیاتی معتبر تهران هزینه‌های بازاریابی، تبلیغات و نمایشگاهی بخش مهمی از فعالیت‌های تجاری بسیاری از شرکت‌ها است.

ادامه مطلب »
وکیل مالیاتی خبره
خدمات مالی
وکیل مالیاتی خبره تهران

  نحوه برخورد وکیل مالیاتی خبره تهران با هزینه سود و کارمزد پرداختی تسهیلات دریافتی         از دیدگاه وکیل مالیاتی خبره تهران هزینه سود و کارمزد تسهیلات دریافتی یکی از مهم‌ترین هزینه‌هایی است

ادامه مطلب »
وکیل مالیاتی خبره
خدمات مالی
وکیل امور مالیاتی بازار 

  تاثیر معافیت‌های مالیاتی بر اقتصاد منطقه از دیدگاه وکیل امور مالیاتی بازار         معافیت‌های مالیاتی به عنوان یکی از ابزارهای سیاستگذاری اقتصادی، نقش مهمی در جذب سرمایه‌گذاری، ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی

ادامه مطلب »
وکیل مالیاتی خبره
خدمات مالی
وکیل مالیاتی بازار تهران

نقش وکیل مالیاتی بازار تهران         یک وکیل مالیاتی بازار تهران می‌تواند با ارائه مشاوره‌های تخصصی در زمینه قوانین مالیاتی، به شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران کمک کند تا از مزایای معافیت‌های مالیاتی به بهترین نحو

ادامه مطلب »
وکیل مالیاتی خبره
خدمات مالی
وکیل امور مالیاتی یافت آباد

    محاسبه مالیات فعالیتهای پیمانکاری از دیدگاه وکیل امور مالیاتی یافت آباد         مالیات فعالیت‌های پیمانکاری یکی از موضوعات پیچیده و مهم در حوزه مالیات است که اغلب پیمانکاران و کارفرمایان با

ادامه مطلب »
وکیل مالیاتی خبره
خدمات مالی
وکیل مالیاتی خبره تجریش

    نکات مهم هنگام کار با مشاور یا وکیل مالیاتی خبره تجریش :         مدارک مورد نیاز: تمام مدارک مالی خود را در اختیار مشاور یا وکیل مالیاتی خبره تجریش قرار دهید.

ادامه مطلب »
وکیل مالیاتی خبره
خدمات مالی
وکیل مالیاتی در بازار تهران

    چرا تعرفه وکیل مالیاتی در بازار تهران بیشتر است؟ یک بررسی دقیق‌تر       همانطور که در پاسخ‌های قبلی اشاره شد، دلایل متعددی برای تفاوت در تعرفه‌های وکیل مالیاتی در بازار تهران در

ادامه مطلب »
وکیل مالیاتی خبره
خدمات مالی
وکیل مالیاتی خبره شمال تهران:

  نکات مهم در انتخاب وکیل مالیاتی خبره شمال تهران:         تخصص و تجربه: به تخصص و تجربه وکیل مالیاتی خبره شمال تهران در زمینه مورد نظر خود توجه کنید. سابقه کاری: سابقه

ادامه مطلب »
وکیل مالیاتی خبره
خدمات مالی
وکیل مالیاتی بوشهر

  چرا خدمات وکیل مالیاتی بوشهر برای شما ضروری است؟         در دنیای پیچیده قوانین مالیاتی، داشتن یک راهنمای مطمئن برای مدیریت امور مالی‌تان ضروری است. وکیل مالیاتی بوشهر با تخصص و تجربه

ادامه مطلب »
وکیل مالیاتی خبره
خدمات مالی
وکیل مالیاتی عسلویه

  چرا راهکارهای وکیل مالیاتی عسلویه، تضمین موفقیت شماست؟       استفاده از خدمات یک وکیل مالیاتی عسلویه در منطقه‌ای مانند عسلویه که دارای صنایع بزرگ و پیچیدگی‌های مالی خاص خود است، می‌تواند نقش بسیار

ادامه مطلب »
وکیل مالیاتی خبره
خدمات مالی
وکیل مالیاتی شهریار

  چرا خدمات وکیل مالیاتی شهریار نسبت به سایر وکلا از کیفیت بالایی برخوردار است؟       انتخاب یک وکیل مالیاتی شهریار ، به ویژه در منطقه‌ای مانند شهریار که به عنوان یک مرکز صنعتی

ادامه مطلب »
وکیل مالیاتی خبره
خدمات مالی
وکیل مالیاتی شمال تهران

    چرا تعرفه استفاده از خدمات وکیل مالیاتی شمال تهران بیشتر از سابر مناطق می باشد           تعرفه‌های بالاتر خدمات وکیل مالیاتی شمال تهران نسبت به سایر مناطق، دلایل متعددی دارد

ادامه مطلب »
وکیل مالیاتی خبره
خدمات مالی
وکیل مالیاتی تهرانپارس

      چرا همکاری با وکیل مالیاتی تهرانپارس کلید موفقیت بسیاری است؟         بسیاری از افراد موفق، از جمله کارآفرینان، صاحبان کسب و کار و سرمایه‌گذاران، برای دستیابی به موفقیت‌های بیشتر، به

ادامه مطلب »

مقاله های مرتبط

وکیل مالیاتی زبده تهران

نحوه برخورد وکیل مالیاتی زبده تهران با هزینه‌های زیان تسعیر ارز     موضوع هزینه‌های زیان تسعیر ارز یکی از پیچیدگی‌های حسابداری و مالیاتی است

ادامه مطلب »
وکیل مالیاتی خبره

وکیل مالیاتی معتبر تهران

نحوه برخورد وکیل مالیاتی معتبر تهران با هزینه‌های بازاریابی، تبلیغات و نمایشگاهی         از نظر وکیل مالیاتی معتبر تهران هزینه‌های بازاریابی، تبلیغات

ادامه مطلب »
وکیل مالیاتی خبره

وکیل امور مالیاتی بازار 

  تاثیر معافیت‌های مالیاتی بر اقتصاد منطقه از دیدگاه وکیل امور مالیاتی بازار         معافیت‌های مالیاتی به عنوان یکی از ابزارهای سیاستگذاری

ادامه مطلب »
درخواست خود را بنویسید ...
ما را در نقشه بیابید ...