1- عنوان محتوا: | تفاوت حیطه مشاور مالیاتی |
2- کلمه کلیدی اصلی | مشاور مالیاتی |
3- کلمه کلیدی مرتبط | مشاور مالیاتی خوب، مشاور مالیاتی متخصص |
4- خلاصه محتوا (50 تا 70 کلمه) | به طور کلی حیطه مشاور مالیاتی مسئولیت اداره کردن صورت های مالی یک سازمان را بر عهده دارد و در تلاش است تا با برآورد مصارف مالی و صورت های سود و زیان شرکت، میزان هزینه را به حداقل رسانده و در مقابل سودآوری بسیاری را نصیب شرکت کند. برای اینکه بدانیم نقش چنین اشخاصی در حیطه های مختلف چه تفاوت هایی دارد ما را تا اتمام شدن مطلب همراهی کنید. |
قبل از هرچیز بهتر است بدانیم که مشاور مالیاتی کیست و در حیطه های مختلف چه نقش مهمی را ایفا می کند. به طور کلی یک مشاور مالیاتی مسئولیت اداره کردن صورت های مالی یک سازمان را بر عهده دارد و در تلاش است تا با برآورد مصارف مالی و صورت های سود و زیان شرکت، میزان هزینه را به حداقل رسانده و در مقابل سودآوری بسیاری را نصیب شرکت کند. به سبب نقش بسیار مهمی که این فرد در حیطه های مختلف ایفا می کند بایستی به هنگام انتخاب و انتصاب آن دقت فراوانی به عمل آید.
از آنجایی که بسیاری از مردم دنیا رغبت چندانی به پرداخت مالیات ندارند و همواره سعی بر آن دارند تا از زیر بار پرداخت آن شانه خالی کنند. در چنین موقعیتی می توان گفت مشاور مالی وارد عمل شده و با توجه به دانش و تجربه اش در بررسی های مالیاتی ظرف مدت زمان کوتاهی راه کارهایی را در قالب مشاور مالی و اقتصادی به افراد ارائه می کند.
چگونه یک مشاور مالیاتی متخصص و باتجربه را انتخاب کرد؟
این سؤال که چگونه حیطه مشاور مالیاتی متخصص و با تجربه را انتخاب کنیم ممکن است برای شما که تازه وارد حیطه کسب و کار شده اید نیز به وجود آید. جدای از انواع مشاوره در سرمایه گذاری های مختلف و بررسی صورت های مالی سازمان ها، یک فشار مالی شخصی نیز می تواند زمینه را برای هدر دادن پول های شخصی و افزایش هزینه ها فراهم آورد.
در چنین شرایطی یک مشاور مالی خوب می تواند زمینه را برای حذف مالیات بیهوده و یا برنامه ریزی برای دست یابی به فرصت های ایده آلی که شما از آن ها بی خبر هستید فراهم آورد. زمانی که برای اصلاح مسیر مالی خود اقدام به انتصاب یک مشاور مالیاتی خوب می گیرید بایستی اشخاصی را که از مهارت و تجربه کافی برخوردار هستند و اشراف کامل بر برنامه ها و ممیزی های مالیاتی دارند را انتخاب کنید.
این گونه افراد دقیقاً می توانند فرصت های ایده آل را برایتان پیدا کرده و مانع از بروز اشتباهات مالی شوند. همچنین حیطه مشاور مالیاتی خوب در موقعیت های استرس آور میزان ریسک در زمینه مالیات و سرمایه گذاری را برایتان مدیریت می کند و به شما کمک می کند به صورت کاملاً هوشمندانه و بر اساس برنامه ریزی پیش بروید.
تفاوت نقش مشاور مالیاتی در موقعیت های مختلف
به طور معمول نقش و توانمندی های مشاور مالیاتی بنا به موقعیت های مختلف، کاملاً به نوع سازمان و ارگانی که قرار است در آن خدمت کند بستگی دارد. بنابراین توجه به این موضوع حائز اهمیت بوده و این کار از نظر حقوقی نیز بسیار سودمند می باشد. به همین خاطر این دسته از افراد خدمات متفاوتی متناسب با حیطه کاری افراد و سازمان های مختلف ارائه می کنند. به عنوان مثال مشاور مالی یک شرکت دارویی، راهنمایی ها و مشاوره هایی در زمینه محاسبه قیمت تمام شده کالاهای دارویی ارائه می کند.
از طرفی حیطه مشاور مالیاتی که در یک نهاد دولتی فعالیت می کند مشاوره هایی را در زمینه کنترل بودجه، اظهارنامه های مالیاتی به مدیران سازمان ارائه می دهد. از دیگر خدماتی که یک مشاور مالی در موقعیت های مختلف ارائه می کند شامل موارد زیر است:
- ارائه خدمات مشاوره حقوقی در زمینه مالیاتی
- انجام امور مالیاتی شرکت بنا به نیاز مدیران
- اراده خدمات مشاوره حقوقی جهت دریافت کد اقتصادی
- مذاکره برای حل و فصل اختلافات مالی
- بررسی مجدد مؤدی مالیاتی
- ایجاد ارتباط سودمند میان شرکت ها و اداره مالیات