بخشنامه: 211/148/118آئین نامه تحریردفاتر

قانون مالياتهاي مستقيم - ماده 155سال مالیاتی عبارت است از یک سال شمسی که از اول فروردین ماه هر سال شروع و به آخر اسفند ماه همان سال ختم ‌ می‌شود

آئین نامه مالیاتی تحریر دفاتر

بخشنامه: 211/148/118

آئین نامه تحریردفاتر

 

شماره: 118/148/211

تاریخ: 18/01/1382

پیوست:

 

سازمان امور اقتصادی ودارائی استان

شورای عالی مالیاتی

اداره کل

دفتر فنی مالیاتی

دفتر

هیات عالی انتظامی مالیاتی

دبیرخانه هیاتهای موضوع ماده 251 مکرر

دادستانی انتظامی مالیاتی

دانشکده امور اقتصادی

پژوهشکده امور اقتصادی

سازمان حسابرسی

جامعه حسابداران رسمی

 

آئین نامه مربوط به روش نگاهداری دفاتر و اسناد و مدارک و نحوه ثبت وقایع مالی و چگونگی تنظیم صورتهای مالی نهایی موضوع تبصره 2 ماده 95 اصلاحی قانون مالیاتهای مستقیم مصوب 27/11/80 که به تصویب وزیر محترم امور اقتصادی و دارائی رسیده است جهت اجرا ابلاغ می گردد.

 

محمد قاسم پناهی

معاون فنی و حقوقی

آئین نامه مالیاتی تحریر دفاتر

 

 

آئین نامه مربوط به روش های نگهداری دفاتر واسناد ومدارک و نحوه ثبت وقایع مالی و چگونگی تنظیم صورتهای مالی نهائی موضوع تبصره 2 ماده 95اصلاحی مصوب 27/11/1380 قانون مالیاتهای مستقیم

 

 

کلیات:

ماده 1) مقررات این آئین نامه شامل مودیانی است که در موعد مقرر در قانون مالیاتهای مستقیم مصوب 3/12/1366 و اصلاحیه های بعدی آن ترازنامه و حساب سود وزیان و یا حسب مورد حساب درآمد و هزینه و حساب سود وزیان خود را با رعایت مقررات مربوط تسلیم می نمایند .

تبصره – مودیانی در انتخاب یکی از رویه های حسابداری بر اساس استانداردهای پذیرفته شده مجازند و در سالهای بعد باید همان رویه را اعمال نمایند. در صورتی که به جهات مشخصی تغییر رویه داده باشند مکلفند اثرات حاصل از تغییر رویه با بر صورتهای مالی مشخص و طی یادداشتی جداگانه به امور مالیاتی تسلیم نمایند .

 

فصل اول

 

مشخصات دفاتر قانونی :

ماده 2) دفاتر مشمول این آئین نامه عبارت است از کلیه دفاتر روزنامه و کل اعم از مشترک یا جدا از یکدیگر و دفتر مشاغل (دفتر درآمد و هرینه ) که قبل از ثبت هرگونه عملیات حسابداری درآنها، دفاتر روزنامه و کل مطابق مقررات مواد 11 و 12 قانون تجارت مصوب سال 1311 از طرف نماینده اداره ثبت اسناد و دفتر مشاغل از طرف ادارات امور مالیاتی ذیربط حسب مورد امضاء، پلمب و ثبت گردیده و به فارسی و با خودنویس یا خودکار تحریر شده باشد.

تبصره 1- اشتباه در شماره گذاری صفحات و همچنین اشتباهات ناشی از پلمب دفاتر در مراجع مذکور موجب بی اعتباری دفاتر نخواهد بود.

تبصره 2- از پلمب خارج شدن یکی از دفاتر روزنامه یا کل موجب بی اعتباری دفاتر نخواهد بود. مشروط بر آنکه ضمن اعلام مراتب به اداره امور مالیاتی، اقدام به پلمب مجدد دفتر مذکور شود یا پس از بستن ذیل آخرین ثبت دفتر قبلی ادامه فعالیت در دفتر پلمب شده دیگر شده دیگر ثبت گردد.

تبصره 3- ادارات امور مالیاتی موظفند فهرست دفاتر ثبت و پلمب شده واصله از اداره ثبت اسناد و همجنین فهرست دفاتر مشاغل ثبت و امضاء شده از ناحیه خود را به ادارات امور مالیاتی مربوط ارسال نمایند.

ماده 3) مودیان مشمول این آئین نامه مکلفند برای هر سال مالی، فقط از دفاتر امضاء، پلمب وثبت شده ظرف یک سال قبل استفاده نمایند، مگر اینکه در اثناء سال بعلت تمام شدن دفاتر نیاز به دفاتر جدید باشد که در اینصورت مجاز هستند دفاتر جدید امضا، ، پلمب و ثبت نمایند و با رعایت مقررات ماده 16 این آئین نامه ادامه عملیات مالی را در دفاتر جدید ثبت کنند. درج تعداد ومشخصات دفاتر ماخوذه برای استفاده در هر سال مالی، در اظهارنامه مالیاتی مربوط به آن سال الزامی است.

ماده 4) دفتر روزنامه دفتری است که اشخاص حقوقی یا حقیقی کلیه معاملات وسایر رویدادهای مالی و محاسباتی خود را با رعایت اصول و موازین و استانداردهای پذیرفته شده حسابداری و به ترتیب تاریخ وقوع در آن ثبت نمایند.

تبصره – نگهداری دفتر روزنامه واحد برای ثبت کلیه عملیات و یا دفاتر روزنامه متعدد برای هر بخش از عملیات مجاز است.

ماده 5) دفتر کل دفتری است که عملیات ثبت شده در دفتر یا دفاتر روزنامه برحسب سرفصل یا کدگذاری حساب ها در صفحات مخصوص آن ثبت می شود به ترتیبی که تنظیم حساب سود وزیان و ترازنامه از آن امکان پذیر باشد. آئین نامه مالیاتی تحریر دفاتر

ماده 6) دفتر مشترک روزنامه وکل دفتری است که دارای ستون هائی برای سرفصل حسابهای متفاوت باشد، به طوری که اشخاص حقوقی و حقیقی با ثبت و نگهداری دفتر مذکور برطبق اصول و ضوابط و استانداردهای حسابداری، بتوانند نتایج عملیات خود را از آن استخراج و حساب سود وزیان و ترازنامه تهیه نمایند.

ماده 7) دفتر مشاغل (دفتر درآمد و هزینه) دفتری است که حداقل دارای ستون هائی برای درج تاریخ، شرح معاملات، درآمد، هزینه و دارائی های قابل استهلاک باشد و معاملات مذکور به ترتیب تاریخ وقوع در آن ثبت گردد به طوری که در پایان سال تعیین جمع درآمد و هزینه شغلی مودی و تنظیم حساب سود زیان از آن امکان پذیر باشد.

 

فصل دوم

 

سایر دفاتر، اسناد حسابداری و مدارک حساب:

ماده 8) دفتر معین دفتری است که برای تفکیک و مجزی ساختن هر یک از حسابهای دفتر کل برحسب مقتضیات و شرایط حساب ممکن است نگهداری شود. کارت های حساب اعم از آنکه بوسیله دست یا ماشین تهیه شده باشد در حکم دفاتر معین است.

ماده 9) سند حسابداری فرمی است که در آن یک یا چند مورد از معاملات و سایر رویدادهای مالی و محاسباتی به حساب هائی که حسب مورد بدهکار یا بستانکار گردیده تجزیه می شود و پس از امضاء مراجع ذیصلاح مندرجات آن قابل ثبت در دفاتر میباشد.

ماده 10) مدارک حساب عبارت از مستنداتی است که بیانگر وقوع یک یا چند فعالیت یا رویداد مالی یا محاسباتی بوده و اسناد حسابداری و دفاتر بر مبنای آنها تنظیم و تحریر  می گردد.

 

فصل سوم

 

نحوه تحریر و نگهداری دفاتر قانونی

ماده 11) مودیانی که دفتر روزنامه و کل نگهداری می نمایند باید کلیه معاملات و سایر رویدادهای مالی و محاسباتی و مودیان مجاز به نگهداری دفاتر مشاغل (دفتر درآمد وهزینه) باید هرگونه درآمد و هزینه و خرید و فروش دارائی های قابل استهلاک خود را طبق مقررات این آئین نامه حسب مورد در دفاتر مربوط ثبت کنند ولو آنکه برای نگهداری حساب ها از ماشین های الکترونیکی و کارت های حساب استفاده شود.

تبصره – در خصوص اشخاص حقوقی و صاحبان مشاغل موضوع بند الف ماده 95 قانون مالیاتهای مستقیم، اشتباهات حسابداری در صورت ارائه مستندات مربوط چنانچه بر پایه استانداردهای حسابداری در دفاتر همان سال اصلاح شود به اعتبار دفاتر خللی وارد نخواهد کرد.

ماده 12) مودیان مجاز به نگهداری دفتر مشاغل می توانند تمام یا قسمتی از درآمد و هزینه های مشابه روزانه را تحت یک شماره ردیف در دفتر ثبت نمایند. مشروط بر اینکه در ستون شرح دفتر، نوع و تعداد آنها را قید و اگر متکی به اسناد و مدارک باشد مشخصات آن را نیز در ستون مزبور درج نمایند. اقلام درآمد و هزینه و خرید وفروش دارائی های قابل استهلاک که در حدود متعارف متکی به اسناد و مدارک است، می بایست پس از ثبت در دفتر مشاغل، اسناد ومدارک مربوط به ترتیب شماره ردیف دفتر و به نحوی که برای رسیدگی ماموران تشخیص مالیات قابل استفاده باشد نگهداری گردد.

ماده 13) در مواردی که دفاتر روزنامه و کل نگهداری می شود، کلیه معاملات و سایر رویدادهای مالی و محاسباتی مربوط و در موارد نگهداری دفاتر مشاغل، درآمد ها و هزینه های و خرید و فروش دارائی های قابل استههلاک باید در همان روز انجام، حسب مورد در دفاتر روزنامه یا مشاغل ثبت گردد.

تبصره 1- تاریخ مذکور در مدارک یا فاکتور فروش یا خرید و غیره ملاک قطعی تاخیر تحریر شناخته  نمی شود و هرگاه انجام و ختم این گونه اعمال با توجه به روش و طرز کار موسسه تابع تشریفات و طی مراحلی باشد تا موضوع آماده برای ثبت در دفتر مربوط شود، فاصله بین تاریخ فاکتور یا مدارک و روز آماده شدن آن برای ثبت در دفتر تاخیر ثبت تلقی نخواهد شد.

تبصره 2- تاخیر در تحریر عملیات در صورتی که به منظور سوء استفاده نباشد تا 15 روز به تشخیص اداره امور مالیاتی و بیش از آن به تشخیص هیات 3 نفری موضوع بند 3 ماده 97قانون مالیاتهای مستقیم مصوب 3/12/66 و اصلاحیه های بعدی به قانونی بودن دفاتر خللی وارد نخواهد کرد. آئین نامه مالیاتی تحریر دفاتر

تبصره 3- در مواردی که دفاتر موضوع این آئین نامه توسط مقامات قضائی یا سایر مراجع قانونی و یا به عللی خارج از اختیار مودی از دسترس مودی خارج شود و صاحب دفتر از تاریخ وقوع این امر حداکثر ظرف سی روز دفاتر جدید امضاء، پلمب و عملیات آن مدت را در دفاتر جدید ثبت کند، تاخیر ثبت عملیات در این مدت به اعتبار دفاتر خللی وارد نخواهد کرد.

تبصره 4- تاخیر ثبت دفاتر در مورد اشخاص حقوقی جدید التاسیس از تاریخ ثبت شخص حقوقی و در مورد سایر اشخاص از تاریخ شروع فعالیت تا سی روز مجاز خواهد بود.

ماده 14) کلیه عملیات ثبت شده در دفاتر روزنامه هر ماه باید حداکثر تا پانزدهم ماه بعد به دفتر کل نقل شود.

ماده 15) اشخاص ملزم به نگهداری دفاتر روزنامه و کل که دارای شعبه هستند مکلفند با توجه به روش های حسابداری خلاشه عملیات شعبه یا شعب خود را در صورتی که دارای دفاتر پلمب شده باشند، حداکثر تا 4 ماه پس از سال مالیاتی و در غیر اینصورت کلیه معاملات و سایر رویدادهای مالی و محاسباتی شعبه یا شعب خود را ظرف مهلت سی روز از تاریخ وقوع در دفتر روزنامه مرکز ثبت کنند.

ماده 16) امضاء و پلمب دفاتر ضمن سال مالی مشروط بر اینکه تا تاریخ امضاء و پلمب هیچگونه عمل مالی و پولی صورت نگرفته باشد و همچنین تاخیر امضاء پلمب تا د مجاز مقرر در تبصره های 3 و4 ماده 13 این آئین نامه در مورد دفتر روزنامه یا حسب مورد دفتر مشاغل و ماده 14 این آئین نامه در مورد دفتر کل، به اعتبار دفاتر خللی وارد نخواهد کرد .

ماده 17) مودیانی که از سیستم های الکترونیکی استفاده می نمایند، موظفند خلاصه عملیات داده شده به ماشین های الکترونیکی طی هر ماه را تحت سر فصل های دفتر کل حداکثر تا پایان ماه بعد در دفاتر روزنامه یا مشاغل حسب مورد ثبت نمایند علاوه بر این بمنظور تسهیل رسیدگی باید دستورالعمل های نحوه کار با نرم افزارهای مالی مورد استفاده را در اختیار ماموران رسیدگی قرار دهند. ضمنا مودیان مذکور مکلفند هر سه ماه یکبار خلاصه عملیات داده شده به ماشین های الکترونیکی را حداکثر 10 روز پس از پایان سه ماه به اداره امور مالیاتی مربوطه تسلیم نمایند.

آئین نامه مالیاتی تحریر دفاتر

فصل چهارم

 

چگونگی تنظیم صورت های مالی نهایی

ماده 18) اشخاص حقوقی و مشمولین بند (الف) ماده 96قانون مالیاتهای مستقیم مصوب 27/11/1380 مکلفند صورتهای مالی نهایی خود را با رعایت استاندارد حسابداری شماره یک که از طرف مراجع ذیربط اعلام گردیده و از تاریخ 1/1/1380 لازم الاجرا می باشد، تهیه و تنظیم نمایند.

تبصره – اشخاص یاد شده مکلفند صورتهای مالی نهایی خود را براساس آخرین استاندارد حسابداری که از طرف مراجع ذیربط اعلام می شود، تهیه و تنظیم نمایند .

ماده 19) مشمولین بند (ب) ماده 96 قانون مالیاتهای مستقیم مصوب 27/11/1380 مکلفند حساب درآمد و هزینه سال مالی خود که حداقل نشان دهنده فروش کالا، درآمد حاصل از خدمات در ستون درآمد و خرید کالا، هزینه استهلاک دارائیها و جمع سایر هزینه ها در ستون هزینه باشد را با درج نتیجه عملیات (سودیا زیان) تهیه و تنظیم نمایند تبصره – مودیان یاد شده می توانند موجودی کالای فروش نرفته در پایان سال مالی را جزء اقلام هزینه سال خرید منظور نمایند.

 

فصل پنجم

 

موارد رد دفاتر:

ماده 20) تخلف از تکالیف مقرر در این آئین نامه در موارد زیر موجب رد دفاتر میباشد :

1- در صورتی که دفاتر ارائه شده از پلمب خارج شده و یا فاقد یک یا چند برگ باشد.

2- عدم ثبت یک یا چند فعالیت مالی در دفاتر به شرط احراز.

3- تراشیدن، پاک کردن و محو کردن مندرجات دفاتر به منظور سوء استفاده.

4- تاخیر تحریر دفاتر روزنامه و مشاغل زاید بر حد مجاز مندرج در تبصره های 2 الی 4 ماده 13 و ماده 17 و تاخیر تحریر دفتر کا زاید بر حد مجاز مندرج در ماده 14 این آئین نامه.

5- عدم ثبت عملیات شعبه یا شعب در دفاتر مرکزی طبق مقررات ماده 15 این آئین نامه.

6- در اجرای مقررات تبصره 3 ماده 13 این آئین نامه در مواردی که دفاتر مزبور به ادعای مودی از دسترس وی خارج شده باشد و غیر اختیاری بودن موضوع مورد تائید اداره امور مالیاتی ذیربط قرار نگیرد.

7- عـدم ارائـه دسـتور العـمل هـای نـحوه کـار با نرم افـزارهـای مـالی مـورد استفـاده در مورد اشخاصی که از سیستم های الکترونیکی استفاده می نمایند.

8- عدم تطبیق مندرجات دفاتر قانونی یا دفتر مشاغل حسب مورد که به شرح ماده 17 این آئین نامه تهیه و تنظیم گردیده با اطلاعات موجود در سیستم های الکترونیکی، در مورد اشخاصی که از  سیستم های مذکور استفاده می نمایند. آئین نامه مالیاتی تحریر دفاتر

9- جای سفید گذاشتن بیش از حد معمول در دفتر روزنامه و دفتر مشاغل بمنظور سوء استفاده.

10-عدم ارائه یک یا چند جلد از دفاتر امضاء، پلمب و ثبت شده نانویس.

11-درصورتی که ثابت شود اسناد ثبت شده در ماشین های الکترونیکی ظرف مهلت های مقرر در مواد 13، 14 و 17 آئین نامه (با در نظر گرفتن مقررات تبصره های ماده 13) قطعی نشده باشد. (هرگونه اصلاحات مربوط به عملیات و رویدادهای مالی مربوط به قبل از قطعیت به قبل از قطعیت اسناد باید در همان سال از طریق ثبت های حسابداری اصلاح گردد)

12- تهیه و تنظیم صورتهای مالی بدون رعایت مقررات ماده 18 این آئین نامه برای اشخاص حقوقی مشمولین بند الف ماده 96 قانون مالیاتهای مستقیم مصوب 27/11/1380.

13- اشتباه حساب حاصل از ثبت عملیات موسسه در صورتی که نسبت به اصلاح آن طبق مقررات تبصره ماده 11 این آئین نامه اقدام نشده باشد.

14- در صورتیکه مودیان مالیاتی حسب مورد از اوراق مخصوص ماده 169 قانون مالیاتهای مستقیم استفاده ننماید.

ماده 21) هیات سه نفری حسابرسان موضوع بند 3 ماده 97قانون مالیاتهای مستقیم، در صورتیکه با توجه به دلایل توجیهی مودی و نحوه تحریر دفاتر و رعایت استانداردهای حسابداری و درجه اهمیت ایرادات مطروحه از سوی اداره امور مالیاتی و رعایت واقعیت امر، احراز نمایند که ایرادات مزبور به اعتبار دفاتر خللی وارد نمینماید، میتوانند نظر خود را مبنی بر قبولی دفاتر و اسناد ومدارک اعلام نمایند.

این آئین نامه در اجرای تبصره (2) ماده 95 قانون مالیاتهای مستقیم مصوب 27/11/1380 به پیشنهاد شماره 384/211 تاریخ 10/1/82 سازمان امور مالیاتی کشور در پنج فصل و بیست ویک ماده و دوازده تبصره در تاریخ 10/1/82 به تصویب وزیر امور اقتصادی و دارائی رسید و مقررات آن از اول فـروردیـن سال 82 لازم الاجـرا بـوده و نـسبت به اشـخاص حقـوقـی کـه سـال مـالی آنـها با سال شـمسی منطبق نباشد، در مورد سال مالی که از 1/1/82 به بعد آغاز میگردد جاری بوده و نسبت به سال مالی قبل از آن مفاد آئین نامه قبلی مجری میباشد.

 

بر اساس بخشنامه شماره 137651 مورخ 28/12/87 و دادنامه های 813 و 814 مورخ 20/11/87 قسمت اخیر ماده 17 و قسمت اخیر بند 12 ماده 20 آئین نامه تبصره 2 ماده 95 قانون مالیاتهای مستقیم ابطال گردیده است.

 

آئین نامه مالیاتی تحریر دفاتر

مواد قانونی وابسته

ماده 95- صاحبان مشاغل موضوع این فصل موظفند دفاتر و یا اسناد و مدارک حسب مورد را که با رعایت اصول و ضوابط مربوط از جمله اصول و ضوابط مربوط به

 

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز با * مشخص شده است

نوشتن دیدگاه

عضویت در خبر نامه

وکیل مالیاتی پتروشیمی
خدمات مالی
1- وکیل مالیاتی کالای پتروشیمی

      از دیدگاه وکیل مالیاتی کالای پتروشیمی مشکلات اجرای قانون سامانه پایانه  درآمد     بعضی از منظر وکیل مالیاتی کالای پتروشیمی   از دیدگاه وکیل مالیاتی کالای پتروشیمی اجرای قانون پایانه‌های  درآمد     بعضی و سامانه

ادامه مطلب »
وکیل مالیاتی نفت
خدمات مالی
1_ وکیل مالیاتی پتروشیمی ونفت

توصیه های وکیل مالیاتی پتروشیمی ونفت در خصوص حسابداری شرکتهای پیمانکار پتروشیمی       وکیل مالیاتی پتروشیمی ونفت و مشاوران مالی در حوزه پتروشیمی و نفت معمولاً توصیه‌های تخصصی برای شرکت‌های پیمانکار ارائه می‌دهند تا

ادامه مطلب »
وکیل مالیاتی نفت
مقالات
1- وکیل مالیاتی معتمد نفت

        نکات مهم حسابرسی مالیاتی شرکتهای پیمانکار نفت از دیدگاه وکیل مالیاتی معتمد نفت         از دیدگاه وکیل مالیاتی معتمد نفت حسابرسی مالیاتی شرکت‌های پیمانکار نفت دارای پیچیدگی‌های خاصی است

ادامه مطلب »
وکبل مالیاتی نفت
خدمات مالی
1-وکیل مالیاتی نفت وپتروشیمی

  نکات مهم رسیدگی مالیاتی و ارایه اسناد ومدارک شرکت های نفت وپتروشمی از دیدگاه وکیل مالیاتی نفت وپتروشیمی       رسیدگی مالیاتی و ارائه اسناد و مدارک برای شرکت‌های نفت و پتروشیمی از اهمیت

ادامه مطلب »
وکیل مالیاتی نفت
مقالات
1-وکیل مالیاتی شرکتهای نفت وگاز

        اصول ونحوه ثبت حسابداری  شرکتهای نفتی از دیدگاه وکیل مالیاتی شرکتهای نفت وگاز         وکیل مالیاتی شرکتهای نفت وگاز ثبت حسابداری در شرکت‌های نفتی و گاز، از دیدگاه وکیل

ادامه مطلب »
وکیل مالیاتی نفت
مقالات
1-وکیل مالیاتی شرکتهای نفتی

        سوالات عمومی مودیان شرکتهای نفتی در خصوص اصول نگارش لایحه دفاعی مالیات عملکرد از نظر وکیل مالیاتی شرکتهای نفتی     :       در خصوص  برای شرکت‌های نفتی، سوالات عمومی

ادامه مطلب »
وکیل مالیاتی نفت
مقالات
1-وکیل مالیاتی مشهور نفت

سوالات تخصص مودیان نفت در خصوص هزینه های قابل قبول از نگاه وکیل مالیاتی مشهور نفت       در حوزه مالیات نفت، تعیین هزینه‌های قابل قبول از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. یک وکیل مالیاتی حرفه‌ای

ادامه مطلب »
وکیل مالیاتی نفت
خدمات مالی
1-وکیل مالیاتی حرفه ای نفت

      هزینه‌های قابل قبول مالیاتی از نظر وکیل مالیاتی حرفه ای نفت چیست؟ هزینه‌های قابل قبول مالیاتی از نظر وکیل مالیاتی حرفه‌ای در صنعت نفت به مجموعه‌ای از هزینه‌ها اطلاق می‌شود که در فرآیند

ادامه مطلب »
وکیل مالیاتی نفت
خدمات مالی
1-وکیل مالیاتی خبره نفت

.   بهترین راهکارهای حقوقی برای بهره‌مندی از معافیت‌های مالیاتی در صنعت نفت از نظر وکیل مالیاتی خبره نفت چیست؟             برای بهره‌مندی از معافیت‌های مالیاتی در صنعت نفت، آگاهی از

ادامه مطلب »
وکیل مالیاتی نفت
مقالات
1-وکیل مالیاتی معتبر نفت

  از نگاه وکیل مالیاتی معتبر نفت چگونه مالیات بر حقوق کارکنان صنعت نفت محاسبه می‌شود؟         از نظر وکیل مالیاتی معتبر نفت محاسبه مالیات بر حقوق کارکنان صنعت نفت در ایران، مانند

ادامه مطلب »
بهترین وکیل مالیاتی نفت
خدمات مالی
بهترین وکیل مالیاتی نفت

    از نظر بهترین وکیل مالیاتی نفت نحوه محاسبه مالیات بر درآمد شرکت‌های نفتی چگونه است؟         از دیدگاه بهترین وکیل مالیاتی نفت محاسبه مالیات بر درآمد شرکت‌های نفتی معمولاً بر اساس

ادامه مطلب »
وکیل مالیاتی معدن
خدمات مالی
1-وکیل مالیاتی حرفه ای معدن

  وکیل مالیاتی حرفه ای مالیاتی چه قوانین و مقرراتی را  باید در نگارش لایحه مالیاتی معدن رعایت کند؟             وکیل مالیاتی حرفه‌ای معدن در نگارش لایحه مالیاتی معدن باید قوانین

ادامه مطلب »
وکیل مالیاتی معدن
خدمات مالی
وکیل مالیاتی معتبر معدن

  نکات کلیدی هیات تجدید نظر حل اختلاف مالیاتی تجدبد نظر از دیدگاه وکیل مالیاتی معتبر معدن           جزئیات دقیق‌تر در مورد فرآیند اعتراض به تصمیمات مالیاتی در هیئت حل اختلاف و

ادامه مطلب »
وکیل مالیاتی معدن
خدمات مالی
بهترین وکیل مالیاتی معدن

          سوالات متداول مودیان صنعت معدن از هیات تجدید نظر حل اختلاف مالیاتی از دیدگاه  بهترین وکیل مالیاتی معدن           پرسشهای متداول مودیان صنعت معدن از هیئت تجدید

ادامه مطلب »
وکیل مالیاتی معدن
خدمات مالی
وکیل مالیاتی خبره معدن

  سوالات عمومی مودیان معدن در خصوص هیات حال اختلاف مالیاتی بدوی ماده 244 از دیدگاه وکیل مالیاتی خبره معدن           ابهامات عمومی مودیان معدن در خصوص هیئت حل اختلاف مالیاتی بدوی

ادامه مطلب »
وکیل مالیاتی معدن
خدمات مالی
وکیل مالیاتی صنایع معدن

  سوالات متداول مالیاتی صنایع معدن در خصوص  مفاصا حساب مالیاتی از دیدگاه وکیل مالیاتی صنایع معدن             مفاصا حساب مالیاتی یکی از مسائل مهم در صنعت معدن و سایر صنایع

ادامه مطلب »

مقاله های مرتبط

درخواست خود را بنویسید ...
ما را در نقشه بیابید ...